Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
MenuMenuMenuMenu

 

Εταιρικό Προφίλ

 

 

Το lifestylebooks.gr ήρθε για να δώσει στυλ! 

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lifestylebooks.gr ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2007. Από τον Ιούνιο του 2008 μέχρι και τον Ιούνιο του 2012 το LifeStyleBooks.gr αποτέλεσε επιχειρηματική δραστηριότητα της IMAKO MEDIA S.A. . Από τον Ιουλίο του 2012 πέρασε στην επιχειρηματική δραστηριότητα της HIGHBOOKS Ι.Κ.Ε.

Η ανάγκη για μια “φρέσκια” ηλεκτρονική παρουσία που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις του e- commerce παγκοσμίως, ήταν αυτή που ώθησε την εταιρεία στη δημιουργία του LifeStyleBooks.gr. Ενός on-line καταστήματος με πρωτοποριακό layout, μέσω του οποίου προωθούνται προϊόντα & προτάσεις με στυλ.

 

Οι lifestyle κατηγορίες προϊόντων οι οποίες έχουν μέχρι σήμερα ενταχθεί στο κατάστημά μας είναι οι:

Βιβλία 

Μουσική 

Ταινίες 

Games, Περιφερειακά, Accessories και άλλα Παιχνίδια 

Δώρα, Είδη Hobby & Γραφείου 


Ο στόχος της ομάδας του LifeStyleBooks.gr είναι αυτό να αποτελέσει, τον απόλυτο προορισμό αγορών για ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται, εξελίσσουν αλλά και επιλέγουν τον τρόπο που ζουν, δηλαδή το δικό τους lifestyle!

 

Το όραμά μας επικεντρώνεται στην καθιέρωσή του ως το καλύτερο e-shop υψηλού προφίλ που, διαθέτει, προτείνει και προωθεί ποιοτικά και φημισμένα προϊόντα & υπηρεσίες που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής των επισκεπτών του.

Να αποτελέσει τον πιο stylish σύμβουλο συγχρόνων – αλλά πάντα ασφαλών και αξιόπιστων - αγορών μέσω του ελληνικού Διαδικτύου για ανθρώπους που ζουν ή επιθυμούν να ζήσουν με στυλ.

 

 

 

 
 
Search for:


Ξέχασα τον κωδικό μου