Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
MenuMenuMenuMenu

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Εκδόσεις: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Έτος Έκδοσης: 2014
Αρχική Τιμή: 16,60€
Τιμή lifestylebooks.gr: 8,30€
Κερδίζετε: 8,30€ (50%)
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Στα δεκαέξι της η Λήδα είναι ένα αγοροκόριτσο γεμάτο ανασφάλειες που μεγαλώνει κάτω από την ασφυκτική αγάπη της μάνας της και την αδιαφορία του εργασιομανή πατέρα της.
Το πρώτο ερωτικό σκίρτημα που θα νιώσει θα είναι και μοιραίο. Ο Αλέξανδρος –άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα– θα είναι εκείνος που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή της. Το χάδι του την ανεβάζει στον παράδεισο και ταυτόχρονα την παρασύρει στην καταστροφή. Θέλει να του αντισταθεί, δεν ξέρει όμως αν μπορεί. Ώσπου ένα καλοκαίρι, η αθωότητά της θα χαθεί στην ακροθαλασσιά της Σπηλιάς και μαζί της η Λήδα θα προσπαθήσει να θάψει κάτω από την υγρή άμμο κι ένα μεγάλο μυστικό.
Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν δε θα σταματήσει ούτε στιγμή να αναζητά το φως. Ακόμα και όταν ο θάνατος θα χτυπήσει την πόρτα της, εκείνη θα ψάχνει με αγωνία μια έξοδο κινδύνου και μια δεύτερη ευκαιρία.
Ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα της την προσφέρει; Ποιος θα είναι ο πρίγκιπας που με το άλογό του θα την οδηγήσει στη λύτρωση;
Ένα ερωτικό μυθιστόρημα για όλα εκείνα τα ανεκπλήρωτα θέλω που δε μας αφήνουν να ζήσουμε ∙ μια ιστορία για όσους περνούν μια ζωή ψάχνοντας το φως μέσα στο σκοτάδι ενώ το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κοιτάξουν μέσα τους.

Πληροφορίες

ISBN: 978-618-01-0743-2
Αριθμός σελίδων: 408

Γράψτε τη δική σας κριτική

Η βαθμολογία σας *
 
 
 
Υποκατηγορίες
Search for:


Ξέχασα τον κωδικό μου